Current Status
Not Enrolled
Price
400,00 RON
Get Started

FIZICĂ - Curs online de pregătire pentru Bacalaureat

FIZICA PENTRU BAC

Curs online de pregătire pentru Bacalaureat: lecții video, quizz-uri și comunitate.

Rulează videoul

Despre profesor

Mă numesc Bogdan Flueraru și am 25 ani. Am absolvit facultatea de fizică din cadrul University College London, iar de doi ani lucrez că inginer în automotive la Continental România. Pe parcursul gimnaziului și al liceului am participat la numeroase concursuri, iar această experiență m-a ajutat să îmi contruiesc un mod corect de abordare a problemelor, astfel că la examenul de bacalaureat nu am întâmpinat dificultăți. Acest curs este axat pe înțelegerea noțiunilor elementare și crearea unui sistem clar de rezolvare a problemelor tip bacalaureat. Nu cu mult timp în urmă am fost elev, deci vei vedea tratarea subiectelor dintr-un punct de vedere apropiat ție. Materia este prezentată într-un mod în care să înțelegi indiferent de nivelul de interes sau de cunoștințe, pentru că în final să poți rezolva subiectele în timpul impus obținând o notă cât mai mare.

Recomand cu drag ! Cursurile sunt structurate foarte bine și atragatoare !
Recomand cu tot dragul! Cursurile sunt bine structurate și pe înțelesul tuturor.
Excelent! Profesionalism, seriozitate, talent, dedicare. Felicitări întregii echipe care a contribuit/contribuie la realizarea și îmbunătățirea acestei platforme!
Cursurile sunt foarte bine structurate si frumos prezentate. Le recomand cu toata increderea, mi-au fost de mare ajutor. Multumesc echipei I-scoala!

Curs Content

Expand All
Capitol Content
0% Complete 0/1 Steps

Lasă-ne adresa de email și noi revenim cu resurse la tine